Subscription

Uit Help
Ga naar:navigatie, zoeken

Items in het dienstenoverzicht

In het dienstenoverzicht vind je alle diensten die je afneemt en de kosten die daarvoor in rekening worden gebracht. Diensten worden automatisch aangemaakt wanneer je een module of extra dienst af gaat nemen. Op het moment dat je een account of dienst stopzet, wordt het item bij dienstenoverzicht automatisch gestopt. Je hebt als beheerder van je telecomomgeving de volledige vrijheid om diensten aan te maken en te stoppen.

Diensten die niet via het admin-account zijn aangemaakt

Er kunnen in het adminoverzicht diensten terugkomen die je niet in de adminomgeving kunt aanmaken. Deze zijn aangemaakt door je telecomleverancier. Voor vragen over deze diensten neem je contact op met je telecomleverancier.

Diensten en staffels

Sommige diensten worden goedkoper als je een bepaalde hoeveelheid afneemt. Een voorbeeld daarvan is VoIP accounts. Het systeem detecteert automatisch of je een staffel bereikt en berekent dan de nieuwe prijzen.

Ik heb een dienst aangemaakt, maar ik wil deze annuleren?

Voor alle diensten geldt dat ze binnen 24 uur gestopt kunnen worden, zonder dat er kosten in rekening worden gebracht, mits ze ongebruikt zijn. Maak je een bijvoorbeeld openingstijden aan en neem je deze gelijk in gebruik, dan zul je daarvoor betalen. Indien je 10 VoIP accounts aanmaakt en 8 genoeg blijkt, dan kun je 2 accounts binnen een dag verwijderen als je niet gebeld hebt met deze accounts. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht voor deze 2 VoIP accounts.

De historische kosten komen niet overeen met de kosten die ik betaald heb

De dienstenbilling heeft voor de in het verleden aangemaakte diensten de prijzen gehanteerd zoals wij deze op 01-02-2011 gebruiken.

Het kan zo zijn dat je in het verleden meer of minder hebt betaald (zowel aansluitkosten als maandelijkse kosten). De genoemde prijzen kunnen dus verschillen.

;